LOVARDÁNK

1996 óta foglalkozunk bértartással. Indulásakor lovardánk elsősorban saját, illetve az általunk lovagolt lovak elhelyezését szolgálta, az üresen álló helyeket töltötték meg bértartóink. Ennek következtében a lovarda zárt területen került kialakításra, hogy lovaink csendes, nyugodt környezetben tudjanak pihenni.

Tulajdonosa Solti Oresztész, aki aktívan versenyzik díjugratásban, emellett a Díjugrató Szakbizottság által elismert edző. 2008 végén arra az elhatározásra jutottunk, hogy megnyitjuk póni lovardánkat, mivel úgy gondoltuk, hogy a lovassportot – lehetőségeinkhez mérten – úgy tudjuk legjobban támogatni, ha azokkal a gyerekekkel/fiatalokkal foglalkozunk, akik érdeklődnek a sport iránt. Igyekszünk minőségi szolgáltatást nyújtani lovasainknak, valamint meg tudjuk teremteni azok számára is a lehetőséget a póni versenyeken történő részvételre, akik nem rendelkeznek saját lóval.

Később elsősorban szülői igények miatt kezdtünk felnőttek bérlovagoltatásába. Bérlovardánkra is kiterjesztettük a póni lovardában alkalmazott koncepciót, lehetőséget nyújtva ezáltal arra, hogy azoknak a lovasoknak is legyen esélyük komolyabb szinten megtanulni lovagolni, esetleg rajtengedély vizsgára menni, akik nem rendelkeznek saját lóval. Emellett természetesen minden hobbilovast, illetve a lovak és a lovaglás iránt érdeklődőt szeretettel várunk.